Indozil ( @indozilofficial ) Twitter Profile

indozilofficial

Indozil

Part of #M10Family across the world. 💛💙

Indonesia

Joined on 13 November, 2016

https://linktr.ee/indozil

  • 378 Tweets
  • 275 Followers
  • 186 Following

Di ig, facebook dan twitter, banyak yang ngusulin untuk ganti logo.

Admin jelas menolak karena logo ini adalah identitas, yang pengambilan warnanya berasal dari negara di mana Indozil itu lahir.

Untuk itu, admin akali dengan penambahan warna pada latar belakangnya saja.

 0  0  0

Kita lihat dalam 24 jam hasilnya akan seperti apa...

Buat yang mau ikutan vote, langsung aja cek di instagram Indozil, ya. Terima kasih!

 0  1  0  Download

Quoted @Arsenal

Thank you, Papa ❤️

🇬🇷 @SokratisPapa5

Untuk Özil, mungkin Arsenal nunggu sampai prosesnya bener-bener selesai kali, ya? Secara saat ini memang masih belum. Kalau sampai gak ada sih keterlaluan.

 0  0  0

Quoted @hahaguns_

@indozilofficial Ahh safety sekali jawabannya min😔😔

Ya udah nih dijawab, timnya ada di 🇮🇹 hahaha 😁✌🏼

 1  0  0

Quoted @hahaguns_

@indozilofficial @MesutOzil1088 Min sbenernya sa penasaran, klub favorit lu siapa minn?

Schalke, Werder Bremen, Real Madrid, Arsenal dan Fenerbahçe 😝

 1  1  0

Endonezya'dan iyi günler! 💛💙

 8  1  0  Download

Replying to @MesutOzil1088: Touchdown in Istanbul... 🛬🇹🇷💛💙 #tb

 0  0  17,436  Download

Replying to @SokratisPapa5: It's been a pleasure to play with you and get to know you bro. Good luck and best wishes for the future @MesutOzil1088!…

 0  0  2,105

It's been a pleasure to play with you and get to know you bro. Good luck and best wishes for the future @MesutOzil1088! 💪

 42,895  805  2,105  Download

Touchdown in Istanbul... 🛬🇹🇷💛💙 #tb

 233,930  3,179  17,436  Download

Replying to @MesutOzil1088: 🔴⚪ 🤝🏼 🟡🔵

 0  0  28,756  Download

🔴⚪ 🤝🏼 🟡🔵

 387,642  4,262  28,756  Download

Quoted @Fenerbahce

3 puan bizim! 🙌

Replying to @MesutOzil1088: 💪🏼💪🏼🟡🔵

 0  0  21,911

💪🏼💪🏼🟡🔵

 295,937  5,279  21,911

Quoted @Fenerbahce

İY | Fenerbahçe 2-0 MKE Ankaragücü

#FBvANK

HT: 2-0

 1  1  1

Gol lagi Fenerbahçe! 2-0 👍🏼

 1  0  0

Gol Fenerbahçe! 😁😁

 4  0  0

Replying to @ChrisWheatley_: Wenger on Ozil:

"I could always feel strong Turkish link because I met his family, his agent and his father when I sig…

 0  0  562

Wenger on Ozil:

"I could always feel strong Turkish link because I met his family, his agent and his father when I signed him. You could see there's a strong attachment to Turkey and a big interest in the Turkish league."

 3,007  23  562  Download

Quoted @MustafiOfficial

Bro, you have been the most unselfish player on and off the pitch, I have ever shared the dressing room with. You will be always remembered as the #AssistKing. Unfortunately we as a team haven’t been able to assist you when you needed us the most. All the best ❤️ #SM20

Well said, Musti. Thank you! ❤️

 2  0  0

Replying to @MesutOzil1088: Geçmiş ve Gelecek 💛💙 || Past & Future 💛💙

 0  0  56,912  Download

Geçmiş ve Gelecek 💛💙 || Past & Future 💛💙

 499,877  6,806  56,912  Download

Beberapa foto lainnya dari momen kedatangan Mesut Özil di Istanbul.

📸 Semih Bahadır

#MesutÖzil #Fenerbahçe

 2  1  0  Download

🗣️ Mesut Özil

"Saya sangat antusias. Sebuah mimpi yang menjadi kenyataan untuk saya, bukan hanya untuk Fenerbahçe. Itu sebabnya saya sangat antusias untuk memakai jersey ini. Saya berharap semuanya akan baik-baik saja. Mari kita berharap yang terbaik!"

 3  0  0  Download

Mesut, Amine and Eda Özil.

Happy family 💛💙

 150  0  26  Download

Quoted @MesutOzil1088

💛💙

Petualangan baru dimulai! 💛💙

 4  0  0

End of content

No more pages to load